Over ons: Girl behind the brand

Over ons: Girl behind the brand

''She remembered who she was and the game changed.''

Hi! Ik kan bijna niet wachten om je mee te nemen in mijn verhaal en je een kijkje te geven in de wereld van Fleek, en natuurlijk in mijn eigen wereld als Lian, de 'girl behind the brand'.

In 2016 begon het allemaal, in mijn succesvolle beautysalon waar ik mijn eigen ontworpen T-shirts en truien verkocht, gewoon voor de fun! Mijn klanten vonden dat zo leuk, zo leuk zelfs dat ze meerdere keren per maand terugkwamen om nieuwe items van dat rekje te bemachtigen.

Na een paar maanden besloten we het groter aan te pakken en een webshop te starten, een mega spannend avontuur want plotseling werd mijn kleine kringetje klanten uitgebreid tot een wereldwijd publiek. En voor ik het wist, stroomden de aanvragen van winkels binnen die mijn items wilden verkopen. Dus daar ging ik, op al mijn vrije momenten en dagen, heel Nederland en België door om mijn collectie te laten zien aan potentiële nieuwe verkooppunten.

Terwijl ik dit typ, voel ik het enthousiasme weer opborrelen van hoe het allemaal begon... Ja, na acht jaar was dat gevoel een beetje vervaagd gek genoeg, het was niet Fleek zelf, het waren niet de werkzaamheden maar zoals ze zeggen, 'groeipijn hoort erbij' ik moest het anders gaan aanpakken. Ik kon niet nog langer zoveel zelf blijven doen. Dus hebben we een klein gezellig team samengesteld zodat ik weer meer contact kan hebben met klanten (zo leuk!), content kan maken en bezig kan met de designs en onze super leuke verkooppunten!

Van eind 2023 tot april 2024 hebben mijn gezin en ik alles op z'n kop gezet. Onze droom van meer dan tien jaar om naar de Spaanse zon te verhuizen en Fleek van daaruit te runnen, hebben we waar gemaakt! De webshop was vier maanden gesloten, maar is nu helemaal gerestyled. Nieuw logo, nieuwe foto's - alles met maar één doel voor ogen: het geluk van mijn klanten en het merk runnen wat mij al jaren gelukkig maakt, Fleek! Dus vanaf nu is het zon, zee, strand, palmbomen en natuurlijk de perfecte items die je écht happy maken.

Die vier maanden waren echt even nodig na al die hectiek en ik kan niet wachten om jullie weer te blij te maken met de items waar ik zelf zo trots op ben. En dit keer vanuit ons huisje, dichtbij het strand. Laat het avontuur maar beginnen!

Lots of love,

Lian

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.