GRATIS VERZENDING IN NL VANAF €49

IEDERE MAAND NIEUWE COLLECTIE

LEVERTIJD 1-3 WERKDAGEN

60+ VERKOOPPUNTEN

Lage verzendkosten NL

BETAALMETHODEN

Bij FLEEK THE LABEL winkel je veilig en betrouwbaar. Jouw bestelling kan worden afgerond via de volgende betaalmethodes: FLEEK THE LABEL. rekent geen extra kosten bij de betaalmethoden, dit is dus geheel kosteloos.

 
✓ iDEAL

De betaalmethode iDeal is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Via deze betaalmethode rekenen jij de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.


✓ MASTERCARD/ VISA/AMERICAN EXPRESS


Door bij het afrekenen voor een creditcard optie te kiezen, kun je de betaling van jouw bestelling nog even uitstellen. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de desbetreffende creditcardmaatschappij. Jouw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd. Betalen met een creditcard is bij FLEEK THE LABEL geheel kosteloos.


✓ PAYPAL


PayPal is een handige methode om bestelling snel en kosteloos af te ronden in zowel binnen- als buitenland. Het enige waar jij over hoeft te beschikken is een geldig PayPal account met een gekoppelde betaalkaart. Volg de stappen in de vertrouwde omgeving van PayPal. De bestelling wordt na de betaling direct doorgezet.


✓ BANCONTACT

Wanneer je kiest om te betalen via Bancontact, wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geef je aan of je wilt betalen door online je kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer je de juiste betaalrekening hebt gekozen, hoef je alleen nog je pin in te vullen en de betaling te autoriseren. Wanneer dit gedaan is, is de betaling gegarandeerd waardoor de bestelling direct verwerkt kan worden.