Verzenden & Retourneren

Fleek the Label verzend alle pakketten met PostNL, onze verzendtijd is ongeveer 1-4 werkdagen, met drukke periodes kan het soms een aantal dagen langer duren maar we doen iedere dag ons best jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Voor vragen omtrent uw bestelling/levering kunt u contact opnemen met onze
klantenservice: info@fleekthelabel.com

Verzendkosten
- Verzendkosten Nederland € 3,95 (Gratis verzending vanaf € 49,00).
- Verzendkosten België/Duitsland € 6,95 ( * Gratis verzending boven de € 100,- )

Brievenbuszending
Bestel je 1 of 2 T-shirts dan gaan deze door de brievenbus en hoef je dus niet thuis te blijven voor je zending. (Dit geldt enkel alleen voor klanten in Nederland)

Gratis verzending fleek the label


Retourneren

Je hebt 14 dagen bedenktijd om items te ruilen of te retourneren. Items die in de SALE of als mysterybox zijn gekocht kunnen niet geruild of geretourneerd worden, voor deze items ontvang je het volledige bedrag aan shoptegoed dat je kunt besteden op de gehele website.

Retourneren is voor eigen rekening, vergeet niet ons mailadres te vermelden bij het verzendlabel aangezien ze geen niet-thuis-briefjes meer achterlaten van PostNL, anders kunnen wij niet weten waar je pakket is.

Bewaar altijd je track en trace totdat je retour/ruiling is verwerkt.

Mocht je het willen ruilen voor een andere maat vergeet dan niet de nieuwe maat te vermelden op het retourformulier. Zonder retourformulier kunnen wij je bestelling helaas niet terugnemen. (print het vanaf de pagina, 'retourbeleid')

Retouradres:

Fleek the Label
Kostersweg 27
7371 ES Loenen

 

Zie algemene voorwaarden 'artikel 17' voor alle voorwaarden mbt retourneren.