Retourformulier & Retourprocedure

RUILEN OF RETOURNEREN

 

Zie onderaan deze pagina het retourformulier. sla het op (screenshot op je telefoon of opslaan) en print het uit. Lees voordat je je pakket opstuurt onderstaande voorwaarden goed door. BELANGRIJK: PostNL geeft helaas (heel verwarrend) geen niet-thuis-briefjes meer wanneer het pakket niet bezorgd kan worden, hou er dus rekening mee dat je ons mailadres info@fleekthelabel.com opgeeft zodat wij melding krijgen dat je een retourpakket naar ons hebt verzonden. Zonder e-mail kunnen wij niet weten of er een pakket naar ons toe is verzonden en zal het op eigen kosten opnieuw verstuurd dienen te worden wanneer het terug word verzonden naar jouw huisadres.

 

*Let op: Items die in de SALE zijn gekocht kunnen niet geruild of geretourneerd worden, voor deze items ontvang je het volledige bedrag aan shoptegoed dat je kunt besteden op de gehele website.

  • Ruilen/retourneren kan alleen wanneer het retourformulier volledig is ingevuld.
  • Ruilen/retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
  • Alleen pakketten met een volledig ingevuld retourformulier kunnen wij verwerken.
  • Bewaar je track & trace code heel goed! Mocht een pakket niet bij ons zijn aangekomen, dan kun je bekijken waar je pakket wel is.
  • Wij nemen geen items retour met: make-up vlekken, rookgeur, zweetgeur of gedragen/kapotte items en alleen met aangehechte labels.
  • De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening, bij het ruilen voor een andere maat betalen wij de kosten voor het opsturen van het nieuwe artikel vanaf ons kantoor naar jouw huis.
  • Items ontworpen voor feestdagen mogen niet retour gezonden worden na de feestdag. (oa. koningsdag, kerst, oud&nieuw)

Tijdens out-of-office periode's wordt je retour verwerkt wanneer ons kantoor weer open is. Dit geven wij aan op onze webshop.